18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Élő adásban rúgta fejbe élettársát az X-Faktor továbbjutója

X4 429
Kaffka Mercédeszt múlt szombaton juttatta tovább három igennel az X-Faktor zsűrije. A táncos performansszal jelentkező 39 éves ápoló tegnap este a YouTube-csatornáján élő adásban veszett össze élettársával, ami tettlegességig fajult.

Mercédesz és párja, Jutka hónapok óta közvetítik életüket napi több órában az interneten. Ezekben a videókban főként alkoholos befolyásoltság alatt egymással veszekednek, ajtót csapkodnak, amiért 

a szomszédok Már többször kihívták a rendőrséget.

Már a tehetségkutató előtt is ezrek követték viharos kapcsolatukat, ráadásul nem az X-Faktor volt Mercédesz első televíziós szereplése. 2007-ben az akkor még Kaffka Tiborral a TV2 Mokka egyik adásában Havas Henrik készített interjút nemváltoztatási műtétjéről.

Tegnap esti, megrázó videójukban egy whiskys üveg került elő, amivel Jutka felsértette Mercédesz száját, ebből indult ki a vita, ami a felvételen 1 óra 40 percnél kezd bedurvulni. A szokásos ordibáláson és csapkodáson kívül a videón jól látható, hogy Mercédesz nem tudott uralkodni magán, és

nagy erővel fejbe rúgta Jutkát.

Ezek után még többször megütötte és megrúgta; az online közvetítés nézői biztatták Mercédeszt, hogy folytassa párja bántalmazását.

Kaffka Mercédesz bántalmazza párját

Az élő közvetítés lakótársuk hazaérkezésével zárult, aki a háttérben mentőket hívott a földön fekvő Jutkához.

(Borítókép: Labancz Viktória / RTL Klub)

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenesen tárcsázható 06-80-20-55-20-as számon. Emellett a NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala ingyenes és anonim hívható hétfő, kedd, csütörtök, péntek este 18 és 22 óra és szerdán 12–14 óra között a 06-80-505-101-es számon. A Patent Egyesület jogsegélyszolgálata szerdánként 16 órától 18 óráig, csütörtökönként 10 órától 12 óráig érhető el a 06 70 220 2505-ös számon. Ha felmerült önben a gyanú, hogy bántalmazó kapcsolatban él, de még nem biztos benne, a www.aszeretetnemart.hu oldalon név nélkül, online is kérhet segítséget.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport