Megműtötték Bodrogi Gyulát

2021.11.02. 11:15
A hétvégén került kórházba rosszullét miatt a színész. Sérv okozott problémát.

Otthonában lett rosszul a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas művész. A Blikk úgy tudja, Bodrogi Gyulához mentőt kellett hívni, és azonnal meg is operálták. A lap információi szerint sérv okozott problémát. A műtét szerencsére jól sikerült, így Bodrogi Gyula hamarosan haza is mehet majd, és otthonában gyógyulhat tovább. 

Sajnos, valóban volt egy kis gond, a sérvem régóta megvan, de csak most okozott problémát

− erősítette meg a 87 éves színművész a Blikknek. 

A műtét megvolt, azt mondták, jól sikerült, ezért hamarosan haza is mehetek. Köszönöm szépen az aggódást, mindenkit megnyugtatok, hogy jól vagyok

− tette hozzá megnyugtatásképp. 

Bodrogi Gyula egészségével legutóbb augusztusban volt gond, miután a színészt munkahelyi baleset érte. A színpadon, próba közben egy dobogóról zuhant le, és a jobb oldalára esett, emiatt a válla, a bordái és a csuklója is zúzódott. Bodrogi Gyula akkor nem fordult orvoshoz, hanem inkább hazament, hogy otthon lábadozzon, pár nappal később pedig már forgatott. Akkor azt mondta, bár nehezebben jár, és vannak izomlázszerű fájdalmai, így is meglesz. 

„A három év tánctanulásnak és a négy év színművészeti főiskolának köszönhetem, hogy egyben maradtam. Megtanultam esni, gyorsan reagálni. Ezzel együtt tulajdonképpen isteni csoda, hogy megúsztam” – mondta a balesetéről akkor a színész.