Tűz ütött ki a Sztárban Sztár Leszek! versenyzőjénél, miközben a műsorban szerepelt

2021.11.04. 16:08
Csiszár Istvánnak és feleségének is ki kellett költöznie a monori házból.

Csiszár István Korda Györgyként lépett a Sztárban Sztár Leszek! színpadára vasárnap, mit sem sejtve arról, mi történik az otthonában. A 43 éves versenyző felesége egyedül volt a házban nyolc hónapos kislányukkal, és épp a tehetségkutató élő show-ját nézte a tévében. A lakásban azonban hirtelen vaksötét lett.

Betti a telefonjával világítva indult el körbenézni, és hamar észrevette, hogy füst gomolyog ki az éléskamrájukból. Azonnal riasztotta a tűzoltókat. Szerencsére sem ő, sem pedig a baba nem sérült meg. A párnak azonban ki kellett költöznie a megrongálódott házból, amelyet közösen építettek. A kár több százezer forint.

Majka tanítványa csak az adás végén értesült a történtekről, felesége és legjobb barátja nem akarta előbb közölni vele a rossz hírt, hiszen szerették volna, hogy százszázalékosan bele tudja élni magát a ráosztott szerepbe.

István a minap betekintést engedett az otthonába, és megmutatta, mekkora a kár. Már az ajtón való belépés alkalmával közölte a TV2 stábjával, hogy a bent terjengő égett műanyagszag kvázi elviselhetetlen, majd elmagyarázta, mi történt, amíg ő a Sztárban Sztár Leszek! színfalai mögött várakozott.

Az elmondottak szerint itt, az éléskamrában a biztosítótábla feladta a szolgálatot, vagy a kábel, valami meggyulladt, és leégett az egész

– mondta Csiszár István, aki nagyon büszke a nejére, amiért nem esett pánikba, és higgadtan cselekedett.

A színész és párja öt éve költöztek be a monori otthonba, és nem telt el úgy nap, hogy ne szépítgették, alakítgatták volna családi fészküket. A felújítás több százezer forintba fog kerülni, és egyelőre azt sem tudni, mikor tudnak egyáltalán belekezdeni a kár felszámolásába.

Nehéz időszak ez a családnak, hiszen Majka pártfogoltja heti kétszer jár vidékre színházi fellépésekre, miközben éjszakába nyúlóan gyakorol, hogy a verseny végén ő lehessen Magyarország legsokoldalúbb előadója.

Amíg a felesége kocsiba pattant, és Sopronba utazott az édesanyjához, addig István egy barátjához vitte át bőröndjeit. Egyelőre várnak arra, mikor kezdődhetnek meg a munkálatok.