Jessie J a kisbabája elvesztéséről beszélt

GettyImages-1346516522
2021.11.26. 20:27
Az énekesnőnek jócskán jutott a bajból az elmúlt egy évben, mire pedig végre visszatért volna az énekléshez, újabb tragédia sújtott le rá.

Jessie J-t már tavaly december óta kísérti a balszerencse. Az énekesnő majdnem egy évvel ezelőtt kórházban töltötte a szentestét, miután Meniére-szindrómát diagnosztizáltak nála. A betegség a belsőfület érinti, tünetei a hallásvesztés, szédülés, hányinger és a fülben tapasztalható nyomásérzés. Az énekesnő a sikeres diagnosztika után jobban lett, de ezután jött a következő probléma.

Az énekesnő rejtélyes nyaki-és torokfájdalomra lett figyelmes, ami pont abban gátolta, amit a legjobban szeret. A titokzatos betegség miatt nehézkessé vált számára az éneklés, és bár járt orvosnál, nem oldódott meg a problémája. Azt tanácsolták neki, hogy szedjen savcsökkentőt, ugyanis a probléma mögött valószínűleg a Meniére-szindrómára szedett szteroidok miatti reflux áll. Az énekesnő eleget is tett a javaslatnak, de nem váltak be az újabb gyógyszerek – írta meg a People.

Még mindig fáj, minden nap. Egy kis pihenéssel és kevés beszéddel, énekléssel a gócok elolvadtak, mint Olaf a napon. De minden orvos azt mondta, hogy ha énekelek, vissza fognak térni

– mondta Jessie J, aki demonstrálta is az Instagramján, mennyire nehezére esik az éneklés.

Az énekesnő nemrég mégis sikeresen visszatért a munkájához. Azonban nem sokáig élvezhette felhőtlenül a fellépés örömeit, legutóbbi koncertje előtt ugyanis megtudta, hogy elveszítette a babáját, akit a szíve alatt hordott.

Jessie J és párja, Max Pham hét hónap együtt járás után szakítottak alig egy hónapja. Mint mondja, barátokként váltak el. Az énekesnő legfrissebb posztjában elárulta, hogy időközben teherbe esett, és mivel mindig és édesanya szeretett volna lenni, úgy döntött, hogy megtartja a gyermeket.

Tegnap reggel még azon nevettünk a barátommal, hogy mégis hogy fogom túlélni a koncertemet anélkül, hogy elmondanám a közönségemnek, hogy terhes vagyok. De aztán délután már rettegtem a gondolattól, hogyan élem túl tényleg. Miután elmentem a harmadik ultrahangos vizsgálatomra, azt mondta az orvosom, hogy már nincs szívhang. Ma reggel úgy érzem, nem tudom kontrollálni az érzéseimet. Talán megbánom, hogy kiposztolom ezt, talán nem. Jelenleg nem tudom

– írta az énekesnő, hozzátéve, hogy az elmúlt két évben két koncertet tudott adni, ezért nem kérdés, hogy a következőt is megtartja, ugyanis úgy érzi, a lelkének szüksége van arra az energiára, amit ott szabadul fel benne.

Az énekesnő időközben meg is tartotta azt a bizonyos koncertet Los Angelesben. Előadása közben könnyek között mesélt arról, milyen balszerencse sújtotta az elmúlt évben, illetve, hogy korábban azt mondták neki, sosem lehet természetesen úton gyermeke, de ezt ő nem hitte el. A csoda meg is találta, a baba azonban elment. Mint mondja, ennek ellenére mindenképpen színpadra akart állni, hogy erőt meríthessen a közönségből, és hogy megmutassa, a felszín alatt ő is ember, aki nagyon is sebezhető.

Régen azt mondták nekem, nem lehet gyerekem, amit sosem hittem el. Nem hiszek el hazugságokat. Úgy döntöttem, bevállalok egy babát egyedül, a csoda pedig egy darabig működött is. Aztán tegnap, nos, a tegnapi nap kib*szott sz*ar volt. (...) Elveszítettem a babámat. Tudom, hogy rendbe jövök, mert igazából nincs is más lehetőségem

– mondta Jessie J a közönségének.

Az, hogy a baba egyébként Max Phamé volt-e, Jessie J nem árulta el, mindenesetre a táncos egyelőre nem kommentálta volt párja vallomását.

(Borítókép: Jessie J 2021. október 13-án. Fotó: Bruce Glikas / WireImage / Getty Images Hungary)

   • Tippek
  • Biztosítás