Koronavírus adatok

2022. jan. 17.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Antal, Antónia
-3 °C
6 °C

A Dream Theater is jobbulást kíván Kóbor Jánosnak

2021.12.02. 07:59

Ahogy arról az Index is beszámolt, november 13-án Kóbor János kórházba került. Az Omega 78 éves frontemberét később egy másik klinikára szállították, ahol tovább kezelik, miután elkapta a koronavírust. Családja a kérésére teljes hírzárlatot rendelt el, ezért az állapotáról nincs sok információ.

A zenésznek több hazai, valamint külföldi énekes is üzent, például az Edda frontembere, Pataky Attila, a Németországban élő Leslie Mandoki, de a Scorpions énekese, Klaus Meine is kitartást kívánt neki. Később a 2016-ban feloszlott Puhdys rockzenekar tagja, Dieter „Maschine” Birr kívánt felépülést az Omega énekesének.

Legutóbb a New York-i Dream Theater zenekar tagjai is üzentek. A progresszív rockot játszó együttes tagjai menedzserükön, Bogdan Gomilkón keresztül tolmácsolták jókívánságaikat. Az amerikai zenekar több alkalommal is dolgozott és lépett színpadra közösen az Omegával.

A Dream Theater tagjait megrendítette a Kóbor János állapotáról szóló hírek, éppen ezért kérték menedzserüket, hogy juttassa el jókívánságaikat és fohászaikat Magyarországra, hogy az Omega frontembere minél hamarabb újra egészséges legyen – írja a Blikk.  • Vennék
  • Hírek