Fodor Zsóka és Várkonyi András újra együtt?

2021.12.08. 13:11

Hamarosan együtt lép színre Fodor Zsóka és Várkonyi András. Mindenki kedvenc Magdi anyusa és Vili bácsija hosszú éveken át alakítottak házaspárt a Barátok közt díszleteiben, nemsokára pedig az Örök a szerelem című négyszereplős darabban játszanak egymás mellett.

Az energiával teli színésznő az örömhírek mellett egy kevésbé boldog témáról is beszélt az RTL Klub reggeli műsorában, ez pedig a pandémia hatása volt a színészszakmára. Fodor Zsóka elmondása szerint nagyon aggódik, hogy ha a negyedik hullám lecsap, mi lesz az iparban dolgozó idősekkel és friss diplomásokkal, akik nem tudják majd fizetni a megélhetésüket.

Mint mondja, ő is fél a vírustól, de mindent megtesz az egészségéért, és úgy véli, nem lehet rettegésben élni.

Belvárosi színházban játszottunk vasárnap, telt ház előtt. Lenéztem a mosolygós szemekre, a sikerre, és elszorult a torkom, mert eszembe jutott, hogy meddig láthatok még ennyi embert? Mennyire készülünk és milyen boldogok vagyunk, hogy játszhatunk. Nagyon szeretünk játszani

– mondta elcsukló hangon a színésznő, hozzátéve, hogy arra kéri a közönséget, ha maszkban is, de menjenek színházba. Vigyázni tudnak egymásra, és legalább boldogan mehetnek haza, ami most nagyon kell.