Zendayát és Tom Hollandet a Pókember producere kérte, hogy ne randizzanak

GettyImages-1358900212 (1)
2021.12.20. 09:20

A hollywoodi forgatásokon ugyan profi csapat dolgozik, számtalan történetet hallani arról, hogy a vásznon párt alakító színészek a való életben is egymásba szeretnek. Ez így történt mindhárom Pókember-variáció esetében is.

Tobey Maguire és Kirsten Dunst az első trilógia idején habarodtak egymásba. Bár nem sokkal a második rész folyatása előtt beadták a kulcsot, nem volt probléma a karaktereikkel.

A második széria alatt aztán Andrew Garfield és Emma Stone is randizni kezdett, és bár A csodálatos Pókember csak két részt élt meg, kettejük kapcsolata négy éven át tartott.

A harmadjára is rebootolt széria esetében úgy tűnt, valóban hagyománnyá válik, hogy a díszletek mögött összeszűrik a levet a főszereplők. Az összes eddigi produkcióban részt vevő Amy Pascal meg is próbált elébe menni a dolgoknak, Tom Holland és Zendaya azonban elengedte a füle mellett a javaslatait.

Külön-külön félrehívtam Tomot és Zendayát, amikor először castingoltuk őket, és tartottam nekik egy kiselőadást. »Ne menj oda, egyszerűen csak ne csináld!« Ugyanazt a tanácsot adtam nekik, mint korábban Andrew-nak és Emmának. Ez bonyolítja a dolgokat, értitek? És egyiküket sem érdekelte

– mondta a producer a New York Timesnak adott interjújában.

Hogy Tom Holland és Zendaya egyébként mikor jöttek össze, pontosan nem tudni. Az első félreérthetetlen lesifotók június elején robbantak be róluk, azóta pedig már ők sem tagadják, hogy nagy a szerelem, sőt. A színész nemrég elmondta, hogy tartana egy kis szünetet a karrierjében, és nem mellesleg szeretne mihamarabb családot alapítani.

(Borítókép: Tom Holland és Zendaya 2021. december 13-án. Fotó: Emma McIntyre / Getty Images)