James Corden koronavírusos

2022.01.07. 12:18 Módosítva: 2022.01.07. 12:18
A The Late Night Show James Cordennel házigazdája az Instagramján tudatta, hogy a Covid-tesztje pozitív eredményt produkált.

Újabb híresség kapta el a koronavírust. A 43 éves James Corden csütörtökön az Instagram-oldalán adta hírül, hogy pozitív lett a tesztje. A The Late Night Show James Cordennel házigazdája egyelőre teljesen jól érzi magát, ami szerinte annak köszönhető, hogy korábban felvette az oltásokat. Corden azt írja, bár tünetei nincsenek, a következő napokban elmaradnak a showműsorának adásai. 

Az Egyesült Államokban, részben az omikron variáns terjedése miatt, az utóbbi időben megemelkedett a fertőzések száma. Los Angeles, ahol Corden a műsorát forgatja, ráadásul pont egy olyan terület, amelyre az elmúlt hetek adatait nézve ez hatványozottan igaz: szerdán 26,754 új fertőzöttet regisztráltak.

James Corden mellett a napokban több híresség is pozitív Covid-tesztet produkált: Hugh Jackman, Whoopi Goldberg, Debra Messing, LL Cool és Jessi J is elkapta a fertőzést, illetve Jimmy Fallon és Seth Meyers is a héten jelentette be, hogy koronavírusos – írja a People. A 48 éves Meyers műsora várhatóan jövő hétfőig szünetel.