Cristiano Ronaldo imádni való képet mutatott kislányáról

2022-04-28T200106Z 1649062641 UP1EI4S1JLS35 RTRMADP 3 SOCCER-ENG
2022.04.30. 15:53
Cristiano Ronaldo és párja, Georgina Rodríguez két hete jelentették be kislányuk érkezését, a baba pedig a múlt héten tért vissza a Manchester United szupersztárjának otthonába.

Cristiano Ronaldo kevesebb mint két héttel az után, hogy bejelentette fia tragikus halálát, most megosztott egy képet a kislányáról. Ronaldo ikreket várt párjával, Georgina Rodríguezzel, de sajnálatos módon fiukat elvesztették. Kislánya azonban épségben világra jött, és nemrég megérkezhetett Ronaldo otthonába a család többi tagjával együtt.

A portugál klasszis az Instagramon osztott meg egy képet, amelyen kislányát ringatja. A fekete-fehér képen a félmeztelen családapa látható, amint egy kanapén ül a kisbabával, a poszt felirata csupán ennyi: Forever Love..., vagyis Örök szerelem.

„Itt az ideje, hogy hálásak legyünk az új életért”

A kép posztolásakor Ronaldo köszönetet mondott a rajongóknak is, akik támogató üzeneteket küldtek:

Otthon, édes otthon. Gio és a kislányunk végre együtt vannak velünk. Szeretnénk mindenkinek megköszönni a kedves szavakat és gesztusokat. A támogatásotok nagyon fontos, és mindannyian éreztük a családunk iránti szeretetet és tiszteletet. Most itt az ideje, hogy hálásak legyünk ezért az új életért.

Ronaldót és családját elárasztották a támogató üzenetek, miután bejelentette kisfia tragikus halálát. Az Arsenal és a Liverpool szurkolói a vörös ördögök elleni mérkőzéseik 7. percénél pedig tapssal fejezték ki együttérzésüket az ötszörös aranylabdás világsztárnak.

(Borítókép: Cristiano Ronaldo. Fotó:  Phil Noble / Reuters)