Agyhalottnak nyilvánították Anne Heche-t

2022.08.12. 07:22
A Los Angeles-i rendőrség vizsgálatot végzett a balesetet szenvedő, és jelenleg kómában fekvő Anne Heche-en, ami után kiderült, hogy kábítószert találtak a nő szervezetében.

Hivatalosan agyhalottnak nyilvánították Anne Heche színésznőt a balesete után az orvosok, közölte a színésznő sajtófőnöke, a Daily Mail szerint. Az 53 éves Heche családja azt mondta, hogy lélegeztetőgépen tartják, ameddig megállapítják, hogy melyik szervét lehet átültetni, ezt egyébként a színésznő korábban kikötötte, ha tragédia történne vele. 

Az 53 éves Heche a hétvégén szenvedett autóbalesetet Los Angelesben, pontosabban a kocsijával előbb egy garázsba, majd egy házba hajtott. Utóbbi manőver során gyulladt ki a jármű, és a helyszínre kiérkező mentők is csak a csomagtartón keresztül tudták kimenekíteni a színésznőt, aki komoly égési sérüléseket szenvedett. A hatóságok korábbi beszámolója szerint Heche ruhái és haja is megégtek a tűzben. Az előzetes vizsgálatok során a vérvétel kábítószer jelenlétét mutatta ki a testében – áll a Los Angeles-i rendőrség közleményében.