18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szórakozóhelyen keveredett konfliktusba Gáspár Laci

2022.08.30. 19:43
Szórakozóhelyen érte atrocitás a származása miatt Gáspár Lacit és feleségét Balatonfüreden. Az énekes Facebook-sztoriban reagált a történtekre.

Furcsa videó került napvilágra kedden a Reddit közösségi weboldalon Gáspár Laciról. Az énekes feleségével bulizott egy balatonfüredi szórakozóhelyen, amikor többen is megjegyzéseket tettek a származására. 

A videó alatt mára rengeteg komment született, amik nem feltétlenül Gáspár Lacit védik, de a történet háttere eddig mindenkinek homályos.

A Blikk kereste az énekest az üggyel kapcsolatban, aki csak annyit mondott, még nem látta a felvételt, de majd megnézi. 

Ígéretének eleget téve

Az énekes később egy 24 óráig elérhető Facebook-sztoriban reagált a felvételre. 

Köszönöm szépen annak, aki felrakott rólam egy szóváltást rögzítő videót egy közösségi oldalra, legyen ettől boldog. Az a helyzet, hogy most láthattátok milyen vagyok, amikor a származásom miatt belém kötnek, bántanak és a feleségemet is a szájukra veszik. Sajnálom, hogy egy szórakozóhelyen ilyen megtörténhet egy kellemes estén, amikor szórakozni, kikapcsolódni szeretnénk, én nem akartam senkit megbántani, de van olyan szituáció, amikor ki kell állnom magamért, magunkért. Béke és szeretet!

– írta posztjában Gáspár Laci.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport