Tóth Gabiék hitelt vettek fel, az is lehet, hogy lavórban kell fürdeniük

2023.03.23. 08:49
Az énekesnő nagy projektre vállalkozott férjével, Krausz Gáborral, ugyanis költözik a sztárpár. Ennek azonban árnyoldala is van, hitelt kellett felvenniük, hogy meg tudják vásárolni új otthonukat, ahova néhány héten belül szeretnének beköltözni. Tóth Gabi még nem látja, hogyan lehetséges ez, így előfordulhat, hogy egy ideig lavórban fognak fürdeni.

Tóth Gabi január végén saját blogjában még arról írt, hogy férjével, Krausz Gáborral már egy ideje azt tervezgetik, hogy elköltöznek a fővárosból, és kislányukkal új életet kezdenek vidéken. Régi vágya, hogy a Dunakanyarba költözhessenek, reggel egy vidéki házban kelhessen kakaskukorékolásra, és oda is térhessen haza este – mondta el a Story magazinnak az énekesnő.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy szándékai olyannyira komolyak, hogy a kis Hannarózát már az új lakóhelyükön adja óvodába, és lelki szemei előtt már megvalósulni látja a családjának megálmodott idilli életet.

Az énekesnő vágya valóra vált, pár hete már szentendrei otthonukból jelentkeztek be. Úgy tűnik azonban, hogy az új otthonnak nagy ára van, ugyanis kénytelenek voltak hitelt felvenni, hogy meg tudják vásárolni a házat. Az eladósodás érzése pedig lelkileg is megviseli az énekesnőt.

Életem első saját otthona, első saját hitele, első ilyen hatalmas felelőssége és első házalakítása, hamarosan első óvodai beszoktatása. Bevallom, picit betojtam, hogy képes leszek-e végigcsinálni, pláne, hogy a hiedelemmel ellentétben a mi szakmánk azért elég bizonytalan, de legalábbis ciklikus. Amikor ebbe úgy igazán belegondolok, le is dobok egy kilót

– mesélte az énekesnő a Story magazinnak, aki elmondása szerint már hatszor gondolt ebbe bele, ugyanis eddig hat kilótól szabadult meg a stressz miatt.

Tóth Gabi arról is beszélt a lapnak, hogy egyelőre nem látja, hogyan fognak tudni pár héten belül beköltözni, de 

ha más nem, még a földön alszunk majd, és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra.

Tóth Gabi elmondása szerint egyelőre csak az ő élete stresszes, párja ugyanis folyamatosan forgat, így ebből az egészből csak annyit érzékel, hogy az énekesnő „idegbeteg”.