Kórházba került Jamie Foxx

2023.04.13. 08:37
Jamie Foxx amerikai színésznél egészségügyi komplikációk léptek fel, ezért kórházba vitték amerikai idő szerint kedd reggel. Lánya arra kér mindenkit, hogy hagyjanak a színésznek nyugalmat a gyógyuláshoz.

Közvetlen ismeretségi körének elmondása szerint Jamie Foxx színészt, komikust, énekest és dalszövegírót kedd reggel szállították kórházba. A TMZ információi szerint állapota annyira súlyos volt, hogy családtagjait is riasztották hozzá. A lap egyik forrása szerint jó hír, hogy már képes kommunikálni.

A hírről Foxx lánya, Corinne Foxx színésznő közösségi oldalán azt írta, hogy édesapjánál egészségügyi komplikációk léptek fel, de elmondása szerint állapota már javult, köszönhetően a nagyszerű egészségügyi ellátásnak.

Tudjuk, mennyire szeretitek őt, és nagyra értékeljük, hogy imádkoztok érte. A család arra kér mindenkit, hogy ezekben az időkben hagyjanak neki nyugalmat a gyógyulás érdekében

– tette hozzá a színésznő.

Egyelőre nem világos, hogy miképp fedezte fel a színész a jelentkező szövődményeket, illetve, hogy voltak-e korábban olyan tünetek, ami miatt már kivizsgáltatta magát. Továbbá az sem ismert jelenleg, hogy mennyi ideig kell bent maradnia a kórházban, és hogy mikor térhet vissza a forgatásokhoz.

A színész egyébként Atlantában forgat Glenn Close-zal és Cameron Diazzal, a Back in Action című filmen dolgoznak.