Leolvasták III. Károly szájáról, már az elején besokallt a koronázási ceremóniától

GettyImages-1252748658
2023.05.09. 06:38
Furcsa párbeszéd zajlott le III. Károly és felesége, Kamilla között, mialatt a hintóban ülve haladtak a koronázási ceremónia helyszínére. Egy szájról olvasó szakértő szerint a király nem volt túl boldog.

III. Károly brit királyt és Kamilla királynét május 6-án koronázták meg a westminsteri apátságban. A királyi házaspárt a Diamond Jubilee State Coach, vagyis a gyémántjubileumi állami hintó szállította a palotától az apátsághoz.

Jeremy Freeman szájról olvasási szakértő a Daily Starnak elmondta, a királynak hamar elege lehetett az eseményből, ugyanis már a hintóban ülve panaszkodott feleségének.

A koronázást több százan követték élőben, és több millió ember nézte a televízión keresztül. A kamera többször is mutatta Károlyt a hintóban ülve. A szájról olvasó szakértő szerint jól látható, hogy a király arról beszélt: elege van abból, hogy a hintó túl lassan halad a ceremónia helyszíne felé.

Soha nem tudunk időben érkezni. Mindig van valami… ez már unalmas

– mondta.

Nem ez volt az egyetlen furcsa párbeszéd, amit a szakértő el tudott olvasni. Jeremy Freeman azt is kiszúrta, hogy a fiatal Lajos herceg parancsolgatott testvérének, Sarolta hercegnőnek a szertartás előtt. A kis Lajos állítólag követelte, hogy nővére azonnal integessen a lelkes tömegnek.

(Borítókép: III. Károly király a koronázási ceremónia után a westminsteri apátságban 2023. május 6-án. Fotó: Richard Pohle / WPA Pool / Getty Images)