Hazaengedték a kórházból az Oscar-díjas színészt

GettyImages-1466483786
2023.05.13. 06:35
Jamie Foxx még április elején került kórházba, pontos egészségi állapota azonban nem ismert. Az amerikai színész lánya most az Instagramon üzent a rajongóinak. Felháborítónak tartják, hogy mindenféle hamis pletykák keringenek a színészlegendáról.

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, amerikai idő szerint 2023. április 11-én, kedd reggel szállították kórházba Jamie Foxx amerikai színész-komikust, miután egészségügyi komplikációk léptek fel nála. Bár pontos információval nem szolgált a család a körülményeket illetően, a színész lánya, Corinne Foxx arra kért mindenkit, hogy míg apja felgyógyul, ne keressék őket, a magánéletüket pedig tartsák tiszteletben.

Később a színész barátja, Martin Lawrence egy interjúban arról beszélt, hogy a kezelések hatására Foxx elkezdte jobban érezni magát. Pontos egészségi állapota továbbra is titok, ám most Instagram-oldalán üzent rajongóinak a színész.

A színész egészségi állapotáról nem sokat tudni, ám a TMZ szerint közeli hozzátartozói arra kérnek minden rajongót, hogy imádkozzanak a hollywoodi sztárért.

Jamie Foxx lányának most pedig elege lett abból, hogy az internet megvadult az apjáról szóló elméletekkel, és közölte, már kiengedték a kórházból, és  otthon lábadozik.

Corinne Foxx pénteken az Instagramon azt írta: „Friss hírek a családtól: Szomorú látni, hogy a média hogyan vadul meg. Apukám már hetek óta kint van a kórházból, lábadozik. Sőt, tegnap még pickleballt is játszott! Köszönöm mindenkinek az imákat és a támogatást!

Jövő héten egy izgalmas munka bejelentése is érkezik

– tette hozzá Jamie Foxx lánya. (A pickleball egy olyan játék, amely a tenisz, tollaslabda és asztalitenisz elemeit vegyíti.) 

Corinne Foxx üzenete előtt olyan hírek jelentek meg külföldön, mely szerint Jamie Foxx családja a legrosszabbra készült. Egyesek szerint még az felreppent, hogy mesterségesen tartják életben a színészt – közölte a TMZ.

(Borítókép: Joe Maher / Getty Images)