Curtis: Talán nem nagyképűség ezt mondanom, ez már járt nekem

2023.05.18. 10:38
A rapper úgy véli, számos siker és díj után már megérdemelte, hogy zsűritagként mutatkozzon be a nézőknek a The Voice című zenei tehetségkutató műsorban. Mint mondta, ez a szerep még hiányzott a karrierjéből. A leendő coach már instrukciókat is adott jövőbeli versenyzőinek: ne legyenek lusták!

Curtis a hamarosan induló The Voice című tehetségkutató műsor zsűritagja lesz. A rapper a Story magazinnak adott interjújában arról beszélt, hogy megérdemelte a feladatot.

Vártam már ezt. A sikereim után, amiket elértem, a díjakat követően, amiket megkaptam, talán nem nagyképűség ezt mondanom, ez már járt nekem. Ez az egy dolog még hiányzott. Amikor megkerestek, rögtön igent mondtam

– árulta el. Hozzátette, dalszerzőként és szövegíróként rengeteg embernek segített már a munkájában és segít ma is. „Az új előadóknak is tudnék annyi pluszt adni, amivel még sikeresebbek lehetnének” – mondta a rapper.

Arról is beszélt, ha egy versenyző vele akar dolgozni, akkor ne legyen lusta.

Ha pontosságról van szó, én mindig mindenhol ott vagyok fél órával előbb. Ha nem, akkor abból már tudják, hogy baj van, történt valami. Én nem kések. A The Voice sajtótájékoztatójára is én érkeztem a leghamarabb

– mondta Curtis.