Társasházba költözött Korda György és Balázs Klári

20221205  D1I2316
2023.06.06. 09:13
Az énekes házaspár három évtized után úgy döntött, elköltözik villájából. A költözésről Balázs Klári úgy nyilatkozott, nagyon jól érzik magukat új tetőtéri lakásukban, és szomszédjaik is kedvesek. Hozzátette, Korda György még azért sokszor visszavágyik régi otthonukba.

Korda György és Balázs Klári harminc évig éltek a híres Korda-villában, azonban nemrég úgy döntöttek, egy kisebb és élhetőbb otthonba költöznek. A házaspár már hónapokkal ezelőtt megvette új, 150 négyzetméteres lakását, azonban mint mondták, az utóbbi időben olyan sok fellépésük volt, hogy csak most sikerült elköltözniük.

Balázs Klári a Borsnak úgy nyilatkozott, több érv is szólt a költözés mellett: egyrészt a villa rezsiszámlája az egekbe szökött, másrészt nagyon sok munkával járt a hatalmas ingatlan rendben tartása. Az énekesnő elmondta, ő gondozta a kertet, ő csinált minden házimunkát, ugyanis a pletykákkal ellentétben sosem volt személyzetük. 

Az énekes páros új otthona egy zöldövezetben található társasház legfelső emeletén van, 

a lakás tágas és napfényes, ráadásul egy nagy terasz és gyönyörű kilátás is tartozik hozzá. 

Kordáék az ingatlanok közti méretkülönbség miatt több bútort nem tudtak megtartani, ezért azokat elajándékozták a Budapesti Szent Ferenc Kórház Bakonyban található pihenőházának, illetve nővérszállásának.

Balázs Klári arról is beszélt, hogy már megismerkedtek új szomszédjaikkal, akik szeretettel fogadták őket.

Aranyosak a szomszédjaink, akik szeretettel fogadtak minket. Úgy gondolom, hogy nem lesz probléma, hiszen Gyurikámmal mi nagyon csendes emberek vagyunk, nem sok vizet zavarunk. A ház életében szeretnénk aktívan részt venni, ha például a lakásunkkal összefüggésben kisebb javítási munkák keletkeznek, azt megcsináltatjuk, odafigyelünk egymásra

– mondta az énekesnő, aki hozzátette: habár az új lakás minden igényüket kielégíti, Korda György még sokat szomorkodik a költözés miatt.

Gyurikám még egy kicsit szomorkodik néha, hiányzik neki a Villa, mégiscsak 30 évet éltünk ott. De tudom, hogy meg fogja szokni ezt a gyönyörű lakást is, hiszen kényelmesen vagyunk itt. Gyuri egyébként mindennap ül a szobabiciklijén, és bámulja a csodálatos kilátást. Ilyenkor látom rajta, hogy boldog, egyszóval jó helyünk lesz nekünk itt

– árulta el Balázs Klári.

(Borítókép: Németh Kata / Index)