Tóth Andi: Sokkal jobban érzem magam a visszavonulás óta, vigyorgok reggeltől estig

2023.06.17. 13:40
Az énekesnő arról beszélt, hogy jobban élvezi az életet, mint valaha, és jó végre megállni tízéves énekesi karrierje után.

Tóth Andi lett idén a JOY Social Media Awards gáláján a #Hallgasshazait kategória győztese. A joy.hu ennek apropóján készített vele interjút.

A visszavonult énekesnő elmondta: tudja, hogy megosztja a közönséget, ám azzal is tisztában van, hogy hiba lenne nem élnie a tehetségével. A dalai írásakor nagyon fontosnak tartotta az azonosulhatóságot, aztán mégis jött egy töréspont, amikor úgy döntött, hogy abbahagyja az éneklést.

Azt éreztem, hogy nem eresztem ki a hangom. Odáig fajult az egész, hogy azt éreztem legjobb döntésnek, hogy visszavonuljak. De én tartom azt, hogy a zenében az a fontos, hogy önmagadat, a te gondolataidat, a te érzéseidet add át, mert ezek valós emberi érzések, és valószínűleg rengeteg ember fog ezzel egyetérteni

– mondta el Tóth Andi.

Aztán arról beszélt, igyekszik megállni és megélni a pillanatot: 10 év eltelt, nem szusszant ezalatt egyszer sem. „Akkor most tudod, mit? Egy ideig nem csinálok semmit. Van egy kutyám, szép házam, kertem. Megiszom egy limonádét, egy kávét, és nem foglalkozom mással. El tudok menni edzeni és azt csinálni, ami jólesik. Elkezdtem szeretni az életet, elkezdtem szeretni magam, és vigyorgok reggeltől estig” – tette hozzá.