Furcsa kikötéssel vette meg Adele Sylvester Stallone villáját

2023.06.21. 17:18
A brit énekesnő átszámítva cirka 20 milliárd forintért vette meg a Rocky-filmek sztárjának otthonát, ellenben egy nem mindennapi kitételt szabott. Mikor Stallone magával akarta vinni a kertjében álló, ikonikus bokszoló karakterét ábrázoló szobrot, Adele majdnem visszakozott. Szoborral kéri a villát, másképp nincs üzlet.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a 16-szoros Grammy-díjas, brit énekesnő úgy döntött megválik szeretett otthonától. A Sussexben található 13 szobás kúriát – amely saját moziteremmel és borospincével is rendelkezik – potom 6,5 millió fontért (3 milliárd forint) kezdte árulni, amely az ingatlanpiac ezen szegmensén abszolút nem számít drágának.

Legújabb otthona, amit egy éve vásárolt meg, nem kisebb emberhez tartozott, mint a híres akciósztárhoz, Sylvester Stallonéhoz. A Rocky-filmek sztárja egy friss interjúban azt is elmesélte, hogy majdnem kútba fulladt az üzlet – írta meg a Hollywood Riporter.

Egy ház és egy szobor 20 milliárdért

Tudniillik, Stallone egykori házának udvarán áll egy méretes Rocky Balboa-szobor, amit érzelmi okokból a színész magával szándékozott vinni. Mikor ezt az énekesnő megtudta, szimplán visszakozott, mondván, hogy szoborral veszi meg az ingatlant, vagy sehogy.

Nincs üzlet. Akkor ugrik az egész

– emlékezett vissza Stallone a beszélgetésre.

Az akciósztár végül engedett Adele akaratának, mivel kimondottan kedveli az énekesnőt, így tető alá hozták az üzletet. A villát akkor 58 millió dollárért (közel 20 milliárd forintért) vette meg a brit szupersztár, amit most teljesen fel is újít.

Az ominózus film nem véletlen, hogy ekkora hatást gyakorolt rá, hisz a mai napig Stallone legikonikusabb szerepeként tartják számon, valamint a színész mindhárom Oscar-jelölése ehhez a karakterhez köthető. Míg az 1976-os alapműért kétszeresen is jelölték – egyszer mint legjobb férfi főszereplő, mellette pedig mint legjobb forgatókönyvíró, hiszen az szintén Stallone munkája –, a 2016-os folytatásért, a Creedért a legjobb mellékszereplő címre is esélyes volt, ahol ugyanúgy Balboa karakterét alakította.