L.L. Junior elárulta, miért fizet egymillió forintot a telefonja megtalálójának

2023.06.25. 09:02
Miskolcon koncertezett a zenész, amikor ellopták a telefonját. L.L. Junior 1 millió forintot fizetne annak, aki visszaadja az ellopott telefonját. Most az is kiderült, mi ér ennyit a telefonon.

Kétségbeesetten fordult a rajongóihoz közösségi oldalán L.L. Junior, aki péntek este egy miskolci szórakozóhelyen lépett fel, de figyelmetlen volt, és nyoma veszett a telefonjának.

A rapper egymillió forintos jutalmat ajánlott fel annak, aki visszaszolgáltatja neki az eltűnt mobilját, amit véletlenül a koncertje közben hagyott el.

Bors megkereste L.L. Juniort, így kiderült, még senki nem jelentkezett nála, de arra is választ adott, hogy miért ajánlott fel egy kisebb vagyont a mobilért.

„Nyilván hívtam, de nem csöng ki a telefon, és nem látszik a lokátoron sem, ezért is tettem ki a felhívást. Azért ajánlottam ekkora összeget, mert a telefon 500 ezer forintba került, és megdupláztam a megtalálói díjjal. Szeretném visszakapni a privát képeimet” – mondta a zenész.

Nincs okom félni, semmi olyan nincs rajta... De a családi, privát fotóknak számomra nagy eszmei értéke van. Zenészként ez a telefon a munkám része is, fontos telefonszámok vannak rajta

– tette még hozzá.