18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Brutálisan megvert egy kamaszlányt két ismerőse egy parkban

2023.06.29. 06:58
Durva verekedést videóztak le egy brit parkban. A felvétel szerint két tinédzser kíméletlenül megver egy fiatal lányt. Az eset azért is sokkolta az embereket, mert az áldozatnak senki sem segített.

Nyomozást indított a rendőrség, miután körbejárta a netet a videó, amelyen az látható, hogy két kamasz lány brutálisan megver egy harmadikat.

A fiatal lányok többször megrúgták és megütötték áldozatukat az Ashby megyei Station Road egyik parkjában. A felvétel szerint az áldozatul esett lány kezével próbálja védeni fejét, miközben támadói rugdossák.

A videó végén jól látszik, hogy a két lány néhány másodpercre abbahagyja a verekedést, hogy mondjon valamit az áldozatnak, aki ezáltal tudott felállni és elsétálni a helyszínről.

A megvert lány komoly fejsérüléseket és kézsérülések szenvedett, zúzódások láthatók a hátán, a karján, a lábán, valamint horzsolások borítják térdét, fejét, vállát és combjait.

Az esetről készített videót az áldozatul esett lány mostohatestvére tette közzé a Twitteren.

Ez történt a mostohahúgommal a hétvégén. Ő a légynek se ártana, és feldühödött lányok bántják egy parkban? Kérlek, osszátok ezt a videót

– írta.

A megtámadott lány mostohatestvére a Daily Mailnek úgy nyilatkozott az esetről, hogy húga szombat este egyedül volt egy parkban, ahol találkozót beszélt meg barátaival. Nem sokkal később támadta meg őt a két helyi lány.

Ezek a lányok többször megtaposták és megrúgták a testvérem, miközben nevettek, köpködtek és kiabáltak vele. A bámészkodók pedig szó nélkül végignézték, biztatták őket és videóra is rögzítették az esetet

– mondta. Hozzátette: „Többet kell tenni a bántalmazás ellen egy olyan korban, amikor a közösségi médiát annyi rosszra lehet használni.” A család abban reménykedik, hogy nemcsak a támadókat, hanem a tétlen szemtanúkat is felelősségre vonják.

A leicestershire-i rendőrség közölte, miután megnézték a videót, nyomozást indítottak az ügyben és kihallgatják az elkövetőket.

Ha ön jogellenes, vagy kiskorúakra káros online tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket és használja a cikk végén található bejelentő felületet!