Naomi Campbell 53 évesen lett újra anyuka

2023.06.30. 09:14
Megszületett a második babája Naomi Campbell szupermodellnek. A világ egyik legismertebb manökenje 53 éves, már van egy kétéves kislánya, most pedig kisfiúval bővült a család.

Naomi Campbell csütörtökön jelentette be fia érkezését az Instagramon. A modell egy képet osztott meg, amelyen a karjaiban tartja a fehér ruhácskába öltöztetett csecsemőt. A fotón még Campbell kislánya is felfedezhető, ahogy anyja és kisöccse kezét fogja.

Kis drágám, tudd, hogy nagy becsben tartunk, és attól a pillanattól kezdve szeretet vesz téged körül, hogy megtiszteltél minket a jelenléteddel. Igazi ajándék Istentől

– írta Campbell a képhez. 

A szupermodell ötvenévesen lett szülő, ám szerinte sosem késő anyává válni. 

Campbell bejegyzése alatt több celeb is gratulált a modellnek, köztük Zoe Saldana színésznő és Marc Jacobs divattervező is. 

Kései babák 

A modell kimondottan privát a magánéletét tekintve, még a gyermekei nevét vagy arcát sem osztotta meg a publikummal – ennek ellenére tavaly a kislányával került fel a British Vogue címlapjára.

A lapnak akkor elmondta, mindig is tudta, hogy egy napon anya szeretne lenni, és ez a legnagyobb öröm, amelyet valaha elképzelhetett. Hozzátette, hogy az idősebb barátait is gyermekvállalásra biztatja.

Campbell azt sosem közölte a sajtóval, hogy béranyától vannak-e a gyermekei, vagy esetleg termékenységi kezeléseken esett át, egy azonban biztos: a kislánya a vér szerinti gyermeke, nem örökbe fogadott baba.