Zalatnay Cini: Minden megváltozott, valami eltört bennem

2023.07.02. 10:12
Zalatnay Saroltához korábban betörtek, az énekes számára azóta az otthonlét nem a pihenésről, hanem a stresszről szól. Az éjszakai alvással is gondjai akadnak az ominózus eset után.

Pár napja adtunk hírt róla, hogy betörtek Zalatnay Sarolta otthonába, az énekesnő akkor azt mondta, készpénzt és értéktárgyakat is magukhoz vettek a tolvajok.

Az eset óta azonban retteg az énekesnő, szerinte poszttraumás stressz-szindrómája is lett. 

Nem vagyok jól, és ezzel szerintem mindent el is mondtam. Nagyon furcsák és kellemetlenek lettek az estéim és az éjszakáim

– mondta az énekesnő a Ripostnak.

Az is kiderült, hogy az eset óta még nem volt egyedül a házban, és nem is tudja, mi lesz, ha eljön a nap, amikor a barátai közül senki sem ér rá, hogy nála töltse az éjszakát.

Nem tud aludni

Az is kiderült, hogy már nem megy neki a pihentető alvás sem. „Ha vakkant a kutya, órarugóként pattanok fel...” – mondta. Ennek oka, hogy a kirablásának éjszakáján a kutyái bár ugattak, ő nem vette őket komolyan, még rájuk is szólt. Azonban úgy véli, lehet az mentette meg az életét, hogy nem ment ki a kutyák ugatására.

A betörés óta minden megváltozott, valami eltört bennem. Hazatérve nem azt teszem, amit mindig, vagyis egy fellépés után nem csak úgy ledobálom a táskám, a kocsikulcsom és a ruháimat, és nem csak bedőlök az ágyba. Folyton az jár a fejemben, hogy valaki vagy valakik ott vannak a házban. Minden helyiséget ezerszer ellenőrzök, és minden értékemet gondosan elzárom

– jelentette ki.

Majd – állítása – szerint lefekszik ugyan, de jár az agya” és félóránként felkel, megnézi zárva van-e minden ajtó és ablak. Az énekesnő már akkor feszült lesz, ha autójával befordul a tárnoki utcába, ahol az otthona áll.

„Ahogy elhagyom a Tárnok-táblát, valami furcsa remegés indul a gyomromból, és nem úgy állok meg a ház előtt, hogy hú, de jó, végre itthon. Eddig mindig a kapu előtt parkoltam, de most beállok a kapu mögé, amit lakattal zárok le. Belépve minden villanyt feloltok, és úgy is hagyom reggelig. Azt hiszem, ezt hívják poszttraumás stressznek, és ez nagyon nincs így jól. Az eset óta a szomszédokkal fokozottan figyelünk egymásra, és persze mindenki fél, hiszen nem kizárt, hogy sorozatbetörőkkel van dolgunk” – tette hozzá Zalatnay Cini.