Megdöbbentő fordulat: Piqué mégsem csalta meg Shakirát?

2023.07.04. 20:37
José Antonio Avilés spanyol műsorvezető szerint évekkel a válásuk előtt már nyitott kapcsolatban élt Gerard Piqué és Shakira, ezért hivatkozhatott arra a korábbi labdarúgó, hogy nem csalta meg a feleségét.

Tavaly nyáron óriási sajtófelhajtás közepette vált el egymástól Shakira és Gerard Piqué. Már akkor is azt feltételezték, hogy a sportoló félrelépése vezethetett a különválásig, mivel egy modellel, Clara Chia Martival csalhatta meg kedvesét. Ekkor azonban még nem volt minden részlet ismert.

Piqué korábban többször is cáfolta, hogy megcsalta volna a kolumbiai énekesnőt, és úgy néz ki, nem hazudott. A Daily Mail arról ír, hogy házasságuk utolsó három évében már nyitott kapcsolatban élt a sztárpáros – legalábbis José Antonio Avilés spanyol műsorvezető ezt állítja. A férfi szerint megállapodtak, hogy mindketten azt csinálnak, amit akarnak, de a külvilágnak továbbra is azt mutatják, hogy békésen élnek együtt.

A jelek szerint azonban nemcsak a korábbi labdarúgó, hanem a kolumbiai énekesnő is túl van a szakításon. Június elején Shakira Barcelonába látogatott, ahol Lewis Hamilton Forma–1-es versenyző társaságában kapták lencsevégre. 

Már korábban is pletykáltak arról, hogy a kolumbiai énekesnő és a versenyző egy párt alkothat. Most előkerült egy fotó, amelyen Hamilton Shakira derekát fogja. Azt még egyik fél sem erősítette meg, hogy összejöttek.