18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Botrányba keveredett a BBC sztárja

2023.07.08. 08:25
A BBC egyik műsorvezetőjét azzal vádolják, hogy a The Sun szerint 17 éves korától kezdve fizetett egy tinédzsernek szexuális tartalmú fotókért – számol be róla a portál.

A BBC a The Sun alapján arról ír, hogy a meg nem nevezett műsorvezető összesen több tízezer fontot fizetett az állítólagos áldozatnak. A The Sun szerint a fiatal családja május 19-én panaszt tett a BBC-nél. A család állítólag csalódottan vette tudomásul, hogy a sztár képernyőn maradt.

Úgy tudni, hogy a BBC vizsgálja a vádakat, és az illető a következő napokban nem kerül adásba. 

Az anya a The Sunnak elmondta, gyermeke a műsorvezető pénzét crack-kokain függőségének finanszírozására használta. Mint fogalmazott, gyermeke három év alatt „vidám, boldog fiatalból szellemszerű crackfüggővé vált”. 

A társaság közölte, hogy az információk birtokában „megfelelően fognak eljárni”. A BBC szóvivője elmondta, hogy minden állítást nagyon komolyan vesznek, és vannak olyan eljárásaik, amelyekkel proaktívan kezelik ezeket a problémákat.

Ennek részeként, ha olyan információkat kapunk, amelyek további vizsgálatot igényelnek, lépéseket teszünk ennek érdekében. Ez magában foglalja azt is, hogy aktívan megpróbálunk beszélni azokkal, akik kapcsolatba léptek velünk, hogy további részleteket tudjunk meg, és megértsük a helyzetet

– fogalmazott a szóvivő.

Ha ön jogellenes vagy kiskorúakra káros online tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket, és használja a cikk végén található bejelentő felületet!