Kis híján kidobták Harry Styles szemét bécsi koncertjén

2023.07.09. 12:47
A jól sikerült koncert ellenére rossz szájízzel távozhat Ausztriából Harry Styles brit énekes, akit egy rajongója dobott szemen. A kisebb fájdalmak ellenére az énekes megúszta az esetet különösebb probléma nélkül.

Folytatódott Harry Styles lassan három éve tartó turnésorozata, a Love on Tour. Ezúttal Bécsben lépett fel a brit énekes, azonban a sikeres koncert ellenére egy kellemetlen élménnyel távozhat az osztrák fővárosból.

Egy korábbi cikkünkben foglalkoztunk már vele, hogy az elmúlt időszakban egyre nagyobb számban történnek nem várt interakciók a közönség és a színpadon fellépő popsztárok között. Bár az esetek egy része ártalmatlan, sokszor nem ússzák meg a sztárok karcolás nélkül.

Ez történt most Harry Stylesszal is, akit fellépés közben egy, a videóból kivehetetlen tárggyal dobtak meg, ráadásul pont a szemét sikerült eltalálni.

A videó szerint azonban az énekes különösebb probléma nélkül megúszta az esetet. Nem ez volt azonban az első eset, hogy így járt a One Direction korábbi énekese, tavaly novemberben egy Skittles cukorkával találták szemen Los Angeles-i koncertjén.

A mostani esetről készül felvételt alább tudja megnézni: