A Csíki Sör tulajdonosa rabolta el Kárpáti Rebeka szívét

2023.07.24. 08:09
Több mint egy éve tart Kárpáti Rebeka és párja eddig féltve őrzött románca, azonban most fény derült a titokzatos férfi kilétére. Lénárd András, a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa Kárpáti Rebeka új szerelme. A milliárdos férfi 17 évvel idősebb a volt szépségkirálynőnél.

Blikk információi szerint egyre sűrűbben lehet látni a szerelmespárt, leginkább Erdélyben.

Kárpáti Rebeka egy interjúban azt nyilatkozta:

Nagyon sokat vagyunk Erdélyben, annyira gyönyörű hely, ott sokat bóklászunk az erdőben, gombászunk leszakadt gatyában. Annyira élvezem!

A volt szépségkirálynőt legutóbb a csíkszentsimoni Tiltott Fesztiválon látták újdonsült szerelmével, ahol láthatóan jól érezték magukat, és szembetűnő, mennyire szeretik egymást. Ezt a pár egy közeli ismerőse is megerősítette, úgy vélte, nagyon harmonikus közöttük a kapcsolat.

Rebeka nyilatkozata szerint imádnak Erdélyben lenni, leginkább a természetben, de budapesti bázisuk is van, ahol idejük legtöbb részét töltik. Lénárd Andrást azonban a kötelesség havonta legalább egyszer Erdélybe szólítja, hiszen üzleti érdekeltségeinek zöme ott található, illetve ott él egész családja és gyermeke is.

A volt szépségkirálynő elmondta, nagyon felnéz partnerére, aki rengeteget segít neki, és támogatja tapasztalataival vállalkozásának beindításában.