Súlyos motorbalesetet szenvedett VV Anita

2023.07.27. 10:04
Durva motorbalesetet szenvedett Krakovszki Anita, a Való Világ 11 egyik szereplője. Elmondása szerint pár nappal ezelőtt Lakitelek felé motorozott ismerősével, amikor Tiszaalpárnál kisodródtak egy kanyarban, és a fák közé csapódtak.

„Körülbelül 70-75 km/h-val mehettünk, és egy kanyar utáni egyenesben megdobott minket egy kő, kidobta alólunk a motort, és a motor fának csapódott. Szerencsére mi az út szélén értünk földet” – árulta el VV Anita az RTL-nek.

Elmondása szerint eleinte az adrenalin miatt nem érzett fájdalmat, csak később vette észre, hogy a csuklóját egyáltalán nem tudja mozgatni, ami miatt „az út szélén fekve üvöltött”. Hozzátette, bukósisakot viselt, ezért komoly fejsérülést nem szenvedett, mindössze a sisakról letört plexi horzsolta meg az arcát.

AZ ORSÓCSONTJA AZONBAN ELTÖRT, ÉS A JÖVŐ HÉTEN DERÜL KI, HOGY KELL-E MŰTENI KARJÁT.

VV Anita ismerőse eltörte lapockáját, és csípője megzúzódott. A rendőrség és a mentő hamar a helyszínre érkeztek, de arra járó autósok is megálltak segíteni. A sérülteket azonnal kórházba szállították.

Nagyon örültem neki, hogy ennyivel megúsztuk, és nem a kórháznak kellett felhívnia a családomat, hanem én tudtam őket értesíteni

– mondta VV Anita. Tréfásan hozzátette, műkörme és műszempillája azonban sértetlenül megúszta a történteket. Krakovszki Anita leszögezte, ezentúl nemhogy motorra, de biciklire se ül fel.