Marsi Anikó elvetélt, nagy nehézségeken ment keresztül az ismert tévés

2023.07.29. 07:45
Marsi Anikó tavaly házasodott össze férjével, Gyarmati Gáborral. Egy évre rá a műsorvezető teherbe esett. Elmondása szerint 47 évesen nem számított erre az eshetőségre, ugyanakkor férjével nagyon örültek, hogy közös gyermekük születhet. Az áldott állapot azonban nem tartott sokáig.

„Amikor megismerkedtünk Gáborral, akkor voltam 46 éves, egy évre rá derült égből villámcsapásként ért, hogy babát várok” – vallotta be Marsi Anikó, a Tények műsorvezetője a Blikknek. Elmondása szerint azt gondolta, hogy ennyi idősen már nem eshet teherbe, épp ezért nagyon meglepődött, amikor rájött, hogy babát vár.

Annyira nem számoltunk ezzel az eshetőséggel, hogy nem győztem csodálkozni, amikor pozitív lett a tesztem

– tette hozzá. Arról is beszélt, hogy a nőgyógyásza korábban azt mondta neki, hogy ha egyszer azt hallja, hogy egy vele egyidős nő spontán teherbe esik, és problémamentesen ki is hordja babáját, azt ne higgye el. Egy középkorú nő szervezetét ugyanis fel kell készíteni a terhességre. Marsi Anikó várandóssága sem volt problémamentes, ugyanis a műsorvezető rövid időn belül elvetélt.

Sajnos nem volt hosszú életű a kisbabánk, mert úgy kilenchetes terhes lehettem, amikor ugyanolyan spontán módon, mint ahogy megérkezett, sajnos távozott is tőlünk ez a kis embrió

– árulta el. Marsi Anikó és Gyarmati Gábor tavaly házasodtak össze. A műsorvezető és férje korábbi kapcsolataiból két-két gyermek született. Mikor a pár megtudta, hogy közös gyermeküket várják, mindketten nagyon örültek. Marsi Anikó elmondta, férjét jobban megviselte a vetélés.

Gábort érzékenyebben érintette, hogy elvesztettük a babát, ő – azt hiszem – beleélte magát, hogy lehet közös gyerekünk. Én azt tartottam csodának, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat, hogy az ember 47 évesen spontán teherbe esik. A jóisten azonban úgy döntött, hogy túl öregek vagyunk ehhez. Gábor odavolt, én leginkább csak nem hittem el

– mondta.

Bármikor megfoganhat egy újabb baba

A történtek után Marsi Anikó kivizsgáltatta magát, hogy férjével van-e még esélyük közös gyermekre. Mint mondta, a vizsgálatok szerint jók az eredményei, így bármikor megfoganhat egy újabb baba. A pár azonban eldöntötte, hogy nem kezdenek bele hormonkezelésbe, ugyanakkor nem is zárkóznak el a közös gyermek elől.

Úgy döntöttük, sem ellene, sem érte nem teszünk extra erőfeszítéseket, nem akarunk hormonokat, a jóistenre bízzuk „az ügyet”, és élünk boldogan a sok gyerekünkkel

– mondta a műsorvezető.