Madonna: Szerencse, hogy életben vagyok

2023.08.01. 06:31
Madonna a közösségi média felületén osztotta meg, szerencsés, hogy életben van az intenzív osztályon töltött idő után. A múlt hónapban ugyanis súlyos bakteriális fertőzéssel került kórházba, ami miatt el is kellett halasztania világ körüli turnéját.

Madonna 2023 júniusában került intenzív osztályra egy bakteriális fertőzés miatt. Most a közösségi médiában nyilatkozott, szerencsésnek érzi magát a történtek után, hogy életben van – írja a BBC. A családjának és a barátainak is megköszönte a támogatást, amit az elmúlt időszakban nyújtottak neki.

A család és a barátok szeretete a legjobb gyógyszer. (…) Amikor a dolgok a legrosszabbra fordultak, a gyermekeim igazán kitettek magukért. Olyan oldalukat láttam, amit korábban még soha

– írta a 64 éves énekesnő vasárnap az Instagramon.

Megosztott egy képet is, amelyen egy fotót tart a kezében. A fotóról elárulta, Andy Warhol készítette Keith Haringről, aki egy Michael Jackson arcmását ábrázoló kabátot visel.

Az énekesnő megköszönte a menedzserétől kapott ajándékot, és hozzátéve:

Zokogtam, amikor kibontottam, mert rájöttem, milyen szerencsés vagyok, hogy élek. És milyen szerencsés vagyok, hogy ismerhettem ezeket az embereket.

Egy korábbi nyilatkozatában Madonna azt mondta, turnéja első szakaszát, amely Észak-Amerikában lesz, átütemezi, és helyette októberben az Egyesült Királyságban kezdi meg. Ez lesz a 12. turnéja, 40 évvel az első albumának megjelenése óta.