Nehéz válása után ismét megnősült Nemcsák Károly

2023.08.03. 09:49
Nemcsák Károly másodjára vitt oltár elé egy nőt, ám az esküvőről eddig nem sokan tudtak. Bár Nemcsák Károly alig akart elválni első feleségétől, most már örül, hogy így alakult az élete.

Nemcsák Károly, a Szomszédok című magyar sorozat egykori Vágási Ferije nemrég a BEST Magazinnak adott interjút. A József Attila Színház igazgatója azt is megosztotta a lappal, hogy

ÚJRANŐSÜLT.

A színész 21 év házasság után vált el feleségétől még 2017-ben. Nehezen viselte a válást, nem is akart elszakadni nejétől, hiszen egy életre tervezte a házasságot. 

Fájó szakítás

A válás hatalmas sokk volt az életében, nagyon nehezen heverte ki, azóta viszont rátalált a szerelem.

Úgy látszik, a Jóisten így akart próbára tenni, hogy mit és mennyit bírok. Ha nem rendelkeztem volna erős paraszti múlttal, erős életösztönnel, lehet, hogy feladtam volna, de ma már hálás vagyok a sorsnak, hogy így alakult az életem, hogy akaratomon kívül elvált ember lettem

– fogalmazott.

A 66 éves színész egy bankban ismerte meg új szerelmét, amikor a József Attila Színház ügyeit intézte. Nemcsák Károly tavaly össze is házasodott a nővel, ám a menyegzőről csak a szűk családi kör tudott.