Már a járvány kitörése előtt tudta Ricky Martin, hogy elválik férjétől

2023.08.04. 19:30
Ricky Martin egy interjúban beszélt a Jwan Yoseftől való válásáról, és elmondta, hogy a döntés, amellyel véget vetnek a házasságuknak, nem mostanában született.

A Livin' La Vida Loca című világslágert éneklő, 51 éves slágergyáros július elején jelentette be, hogy ő és a 38 éves férje, Jwan Yosef nyolc év házasság után szakítottak – írja a Page Six

Amikor a nyilvánosság megtudta, már túl voltunk egy gyászfolyamaton

– mondta Martin a Telemundo tévécsatornának adott interjúban. 

Mindemellett kijelentette, hogy ő és Jwan mindig is egy család lesznek. A döntésről egyébként korábban is az hangsúlyozta a páros, hogy gyermekeikre való tekintettel méltósággal és tisztelettel válnak külön útjaik.

Ricky Martin a kibékíthetetlen ellentéteket sorolta fel a válás okaként, de most gyermekeik, a 4 éves Lucia lányuk és 3 éves Renn fiuk közös felügyeletét kérik. Azt is hozzátette, hogy bár a kapcsolat véget ért, soha sem láthatták őket veszekedni a gyermekeik. Elmondta továbbá, hogy a válás folyamata sokkal könnyebb volt, mint amire számítottak. 

Nagyon szép nyolc év volt, de kész egy új kapcsolatra

Az énekes felidézte, hogy ő és párja még 2015-ben ismerkedett meg az Instagramon, majd három évvel később össze is házasodtak. 

Két gyermekünk van, akiket együtt fogunk felnevelni, és ez nem egy mostani döntés. Már régóta tervezzük ezt a helyzetet, még a koronavírus-járvány előtt meghoztuk a döntést

– fogalmazott.

Az interjúból az is is kiderült, hogy a szép nyolc év ellenére el tudja magát képzelni valaki mással is egy másik kapcsolatban.

Nem a közeljövőről beszélek, de szeretek szerelmes lenni, szeretek egy kapcsolatban lenni, szeretek reggelente egy reggeli csókra, reggelire és bonyodalomra ébredni

– árulta el.

Felmentették a vádak alól

Nemrég egy Puerto Ricó-i bíróság feloldotta az énekes elleni távoltartási végzést. Ricky Martin Los Angelesből jelent meg a meghallgatáson.

Az ideiglenes végzést az unokaöccse kérte, miután családon belüli erőszak miatt panaszt tett. Ebben azt állította, félti a biztonságát, mert Ricky Martin nem volt hajlandó elfogadni a döntését, hogy véget vet egy romantikus kapcsolatnak, e helyett továbbra is hívogatta őt és az otthona előtt lézengett.