Súlyos autóbalesetet szenvedett a x-faktoros énekes

2023.08.05. 17:25
Mehringer Marci az X-Faktor tizedik évadában jutott a legjobb négy versenyző közé, azóta pedig folyamatosan járja az országot zenekarával. Most azonban az autópályán súlyos balesetet szenvedtek, amiben többen is megsérültek.

Mehringer Marcit az X-Faktor tehetségkutatójából ismerheti az ország, de azóta már saját, Mehringer nevű bandájával arat sikereket. A csapat azonban súlyos autóbalesetet szenvedett az autópályán nemrég, amiről a zenész számolt be Facebook-oldalán – vette észre a Story.

A bejegyzésből kiderült, hogy többen is súlyos sérülésekkel hagyták el a helyszínt, és szinte minden felszerelésük odaveszett.

Ami tegnap történt, arra soha senki nem számított, és kívánjuk, hogy soha senkivel semmi hasonló ne történjen. Nem tudjuk megköszönni elégszer a rengeteg törődést és a hihetetlen gyorsaságot a katasztrófavédelemnek, a mentősöknek, a rendőröknek, a pécsi klinika orvosainak, a szekszárdi és a kaposvári kórháznak egyaránt

– olvasható a zenész bejegyzésében.

Az is kiderült, hogy legsúlyosabban Frick Péter dobos sérült meg. Azt kérte a zenekar, hogy küldjék a rajongók az energiát nekik.