Buszsofőrrel üvöltözött Kökény Attila

2023.08.11. 18:17
Kökény Attila énekes a TV2-nek számolt be a legutóbbi nyaralásáról. A családjával utaztak Ciprusra, és hiába a gondos tervezés, több dolog is balul ütött ki. Volt egy pillanat, amikor a családja életét is féltette.

Kökény Attila, a Megasztár egyik felfedezettje a TV2 Mokka című műsorában számolt be a legutóbbi családi nyaralásáról. Ciprusra repültek, és sajnos nem minden úgy alakult, ahogy azt eltervezték. Egy pontján a kirándulásnak annyira kiborult, hogy ordítozott egy buszsofőrrel írja a Nap Híre.

Elképesztő volt, hogy benne van valami a top 10 szállodában, kiválasztjuk, és mikor megérkezünk, gyakorlatilag olyan, mint egy kétcsillagos szálloda. Úgy van befényképezve, hogy homokos tengerpart van, miközben tiszta szikla az egész

– mesélte Attila. Elmondta, hogy rosszul indult a nyaralás, hiszen öt órát késett a gép, majd az azt követő buszút is kisebb tortúrával ért fel.

Egy olyan buszvezető vitt minket, aki ötven helyett százharminccal ment. Én, aki olyan nyugodt ember vagyok, hogy tényleg a légynek nem tudok ártani, üvöltöttem a csávóval, hogy menjen lassabban. A gyerekeim, unokáim ott voltak, én teljesen megőrültem ettől.

Hozzátette, hogy mindezek ellenére élvezte a nyaralást, mert mint fogalmazott, az élet szépségének része, hogy semmi sem úgy alakul, ahogy azt előre megtervezték.