Polgár Kriszta elárulta, nagyon fiatalon veszítette el édesanyját

2023.08.13. 16:04 Módosítva: 2023.08.13. 16:04
Mindössze 36 éves korában halt meg autóbalesetben Polgár Kriszta volt szépségkirálynő édesanyja. Elmondása szerint mindennap eszébe jut, hogy most pont annyi idős, mint amennyi anyja volt a halála idején.

Édesanyja elvesztéséről mesélt Polgár Kriszta volt szépségkirálynő. Az Amerikában élő modell a Palikék Világa by Manna című műsor legutóbbi adásában arról beszélt, édesanyja mindössze 36 éves volt, amikor halálos autóbalesetet szenvedett.

A munkahelyéről, egy konferenciáról jött haza, egy januári nap volt, és valószínűleg megcsúszott az autó

– árulta el a szépségkirálynő. Mint mondta, családja segítségével vészelte át a tragédiát.

Amikor megtörtént a baleset, akkor elmentem egy ügyeletre, hogy kérjek nyugtatót, hogy ha bárkinek a családból szüksége lenne rá, hiszen ez egy tragédia volt. 36 évesen hirtelen kirántották az életünkből, és ott álltunk, hogy hol van az édesanyám, hol van a feleségem, hol van a gyermekem. A nagymamámnak egyetlen gyermeke volt édesanyám. És valahogy egyikünk se nyúlt hozzá, eszünkbe se jutott, hogy hozzányúljunk ehhez a gyógyszerhez. Mert annyira összekapaszkodunk, ott voltunk egymásnak

– mondta. 

Polgár Kriszta azt is elárulta, mindennap eszébe jut, hogy most pont annyi idős, mint amennyi édesanyja volt a halálos baleset idején. „Milyen igazságtalan, hogy aki ennyire szeret élni, annak ilyen kicsi jutott. Napi szinten eszembe jut, hogy én itt vagyok 36 és fél évesen, neki pontosan ennyi jutott az életből, és felfoghatatlan számomra ez az egész” – mondta. 

A szépségkirálynő abban bízik, hogy története megosztásával segít azoknak, akik hasonló tragédián mentek keresztül, és nehezen birkóznak meg a történtekkel. „Nekem az segített, ha beszéltem róla” – tette hozzá.