Hat év után kapta vissza VV Fanni családja lányuk értéktárgyait

2023.08.25. 09:27
Hat év után kapta vissza Novozánszki Fanni családja a lány azon tárgyait, amelyek eddig a bizonyítékraktárban hevertek. VV Fanni édesanyja képtelen volt bemenni, a férjét kérte meg, hogy hozza ki a holmikat.

Novozánszki Fanni, vagy ismertebb nevén VV Fanni ügye 2017-ig nyúlik vissza, amikor egy B. László nevű férfi ismerősén keresztül megtudta, hogy a korábbi valóságshow-szereplő lakásán jelentősebb mennyiségű készpénzt tart, amit plasztikai műtétre tett félre. A férfi erőszakkal próbálta meg megszerezni a nő pénzét, és a támadás következtében Novozánszki Fanni a helyszínen meghalt.

A vádlott másodfokon 20 év börtönbüntetést kapott, az ítélet ellen nincs helye fellebbezésnek, de feltételesen tíz év múlva szabadulhatna.

A Novozánszki család jogi képviselőjétől, Lichy Györgytől a Bors megtudta, a napokban értesítette a rendőrség a családot, hogy elmehetnek azokért a tárgyakért, melyek eddig a bizonyítékraktárban hevertek. Ezek azok a holmik, melyeket a helyszínelők szedtek össze Fanni eltűnése után.

Egy mobiltelefon, egy táska, a táskában sminkcuccok, papírfecni ráírt teendőkkel. Ennyi maradt Fanniból, ezeket a személyes tárgyakat kapták most vissza a szülők

– mondta a portálnak az ügyvéd, hozzátéve, hogy a lány édesanyja egyébként képtelen volt bemenni, férjét kérte meg, hogy hozza ki a holmikat.

Nagyon szomorú nap volt ez a szülők életében, hiszen hat év után először vehetik kézbe, érinthetik meg azokat a tárgyakat, melyeket utoljára a kislányuk tartott a kezében. Rajta Fanni illatával. Borzasztó még belegondolni is

– tette hozzá a jogász, aki arról is tájékoztatta a lapot, hogy Novozánszki Fanni halottá nyilvánításának kérelmét a jövő héten adják be a bíróságra.