Őrjöngeni kezdett a koncertjén 50 Cent, súlyosan megsérült egy néző

2023.08.31. 20:18
50 Centet feljelentette egy rajongója, miután a rapper Los Angeles-i koncertjén fejbe találta őt a mikrofonnal. Az eltalált nő kórházba került az eset után.

50 Cent szerda este Los Angelesben lépett színpadra a 2023-as The Final Lap turnéja részeként. A fellépés alatt több olyan mikrofont is kapott, ami nem működött rendesen, emiatt dühös lett, majd frusztráltan a tömegbe hajította a mikrofonját, ami egy rajongót talált el a fején – írja a TMZ.

A nő szerda este tett feljelentést a rendőrségen. Azt mondta a rendőröknek, hogy 50 Cent egyenesen rá nézett, mielőtt eldobta volna a mikrofont.

A nő ezután kórházba került, majd később fotók jelentek meg róla az Instagramon, amelyeken egy vágás látható a homlokán, és a nyaka köré van tekerve egy véres törölköző.

A TMZ kereste 50 Centet az esettel kapcsolatban, de egyelőre nem kaptak választ.

Hamarosan Budapesten lép fel

50 Cent a 2022-es év sikere után idén is koncertet ad Magyarországon. Október 18-án este nyolc órától látható és hallható a rapper a Papp László Budapest Sportaréna színpadán.

50 Cent eddig kétszer járt Magyarországon, először 2006-ban majd tizenhat év szünet után 2022-ben. Most a The Final Lap Tour 2023 című világkörüli koncertsorozata részeként érkezik ismét Budapestre.