Életmentő műtétet hajtottak végre Kourtney Kardashian születendő babáján

2023.09.07. 13:57
Kourtney Kardashian közösségi oldalán számolt be róla, hogy életmentő műtétet kellett végrehajtani születendő gyermekén. A beavatkozás sikeres volt, így gyermekével a pocakjában hagyhatta el a kórházat.

Travis Baker amerikai zenész, a Blink–182 punkegyüttes dobosa és a 44 éves Kourtney Kardashian 2021-ben kezdtek el randizni, és még az év októberében el is jegyezték egymást. A pár 2022-ben házasodott össze, és nyáron jelentették be, hogy gyermekük lesz.

Kardashian most egy posztban arról írt, múlt héten sürgősségi magzati műtétet kellett végrehajtania az orvosoknak, hogy megmentsék születendő gyermeke életét.

Örökké hálás leszek a csodálatos orvosaimnak, amiért megmentették a babánk életét. Örökké hálás leszek a férjemnek, aki a turnéról sietett mellém, hogy velem legyen a kórházban, és utána gondoskodjon rólam, az én kősziklám. És anyukámnak, köszönöm, hogy mindvégig fogta a kezemet

– írta bejegyzésében.

Kitért arra is, hogy az eddigi terhességei zökkenőmentesek voltak, így nem volt felkészülve arra, hogy most ilyen nehézségekkel kell szembenéznie. A posztot úgy zárta, hogy szerencsére a kórházat úgy tudta elhagyni, hogy kisfia a pocakjában maradt, és nem esett baja.