18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kutyák tépték szét a magyar énekesnő lányát – újabb részleteket árult el róla

2023.09.07. 15:42
Márciusban egy csapat kutya megtámadta Lukács Gabi énekesnő lányát, akit végül a gyermek édesapja tudott megmenteni, mielőtt nagyobb baj történt volna. Az énekesnő most újabb részleteket árult el arról, hogy van a család a támadás óta.

Lukács Gabi magyar énekesnő márciusban számolt be a Blikknek arról, hogy egy csapat kutya rátámadt 13 éves kislányára Zsámbékon, gyermeke pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azonnal kórházba kellett szállítani.

A kislány életét vélhetően édesapja mentette meg, aki autójával még éppen időben érkezett a helyszínre. A gyermek az azóta eltelt időszakban szerencsésen felépült, és Lukács élete is visszaállt a normális kerékvágásba. 

A velük történteket nem hagyták annyiban, egy alapítvánnyal kezdtek együtt dolgozni annak érdekében, hogy másnak soha ne kelljen átélnie a velük történteket. A lap most ismét megkereste, hogy megtudják, hogy vannak a támadás óta.

„A rendőrségi nyomozás folyamatban van, még nem zárult le. Én azt látom, hogy csökkent az önsétáltató kutyák száma a városban, az eset után történt egy ebösszeírás. A kislányom, Fanni lelkileg és fizikailag is sokkol jobban van. Azt gondolom, hogy ezek a karitatív tevékenységek, amikbe belekezdünk a Kutyakötelesség Állatmentő Alapítvánnyal neki is fognak segíteni, hiszen ha van kedve, ő is jöhet az előadásokra, amiket szervezünk. 

A sebei látszanak, meg is fognak maradni, ez most már tisztán látható. Az biztos, hogy segít neki, hogy nem hagytam annyiban ezt a történetet, és nem csak egy pár sor lettünk a címlapokon, hanem ténylegesen teszünk azért, hogy ilyen ne fordulhasson elő többet 

– fogalmazott az énekesnő.