Letartóztatták az egyre népszerűbb countryzenészt

2023.09.08. 13:55
Zach Bryant, a countrysztárt nyomozás akadályozása miatt tartóztatták le csütörtökön Oklahomában. Később óvadék ellenében szabadon engedték.

Zach Bryan, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő countryzenész összetűzésbe került az oklahomai autópálya rendőrséggel csütörtök hajnalban. A zenész olyannyira felzaklatta a rendőrséget, hogy egy körözési fotót is elkezdtek terjeszteni róla. Mindemellett le is tartóztatták, és börtönbe vitték az énekest, ahonnan óvadék ellenében szabadult.

Ezt követően közösségi oldalán posztolt az esetről, és elnézést kért a hatóságoktól.

Támogatom a rendfenntartó erőket, amennyire csak lehet, frusztrált voltam az adott pillanatban, ez nem vallott rám, és bocsánatot kérek

 – írta Bryan.

Az Oklahoma állambeli Craig megyei seriffhivatalának képviselői nem reagáltak azonnal az énekes bocsánatkérésére, és az incidenssel kapcsolatos további információkra vonatkozó megkeresésekre.

Az incidens az énekes egy rendkívül eseménydús hetében történt. Miközben a Kacey Musgravesszel közös duettje, az I Remember Everything  és azonos című albuma is a Billboard-listák élén végzett.

A közösségi médiában kritika érte a 2024-es Quittin' Time turnéjának magas jegyárai miatt. A turnéval visszatér a Ticketmaster használatával – bár a döntés még nem végleges –, miután tavaly úgy turnézott, hogy nem használta a vitatott szolgáltatást.