Visszatér a Géniusz, de több csavar is lesz benne

2023.09.11. 05:48

Hétfőn este 20:30-tól visszatér az ATV vetélkedője, a Géniusz. A kvíz műsorvezetője ezúttal is Gundel Takács Gábor lesz, a műsor harmadik évadában a csatorna eddigi legeredményesebb tizenhat játékosa méri össze a tudását. A játékosok 10 millió forintos össznyereményért küzdenek, és a Géniuszok Géniusza kieséses szériájának végén kiderül, hogy ki Magyarország legfelkészültebb kvízbajnoka.

Én is nagyon szeretek játszani, kipróbálni a tudásomat. Az előző évadok sikere bizonyította, hogy van igény a tudásalapú kvízekre. Az emberek tisztelik és értékelik a tudást, amelyek örök értékek. Vannak ma már olyan kvízbajnokok, akiknek saját rajongótábora van

– mondta Gundel Takács Gábor, aki elárulta, hogy a hétfőnként jelentkező harmadik évadban változtattak a játék menetén. A Géniusz és az egykori ATV-s műsor, az 500 korábbi legjobb 16 játékosa fog egymással egy egyenes kieséses bajnokságban megmérkőzni.

„Az eddigi hárommal szemben minden párbaj négy nyert játszmáig tart majd, arra az esetre pedig, ha döntő játszmára kerül sor, egy minden eddiginél izgalmasabb, pörgősebb formát találtunk ki – de ez legyen meglepetés! A győztes továbbjut, a vesztes kiesik. A végére pedig kiderül, hogy ki lesz a Géniuszok géniusza” – magyarázta Gundel Takács Gábor.