Hernádi Judit gyermekével való viszonyáról vallott

2023.09.13. 20:30
Hernádi Judit színésznő Geszti Péter Adom a napom című műsorában vallott lányával való kapcsolatáról. A beszélgetés alatt elmesélte, mit bánt meg gyermekével kapcsolatban, illetve kitért rá, miben büszke magára.

Geszti Péter Adom a napom című műsorának vendége volt Hernádi Judit Jászai Mari-díjas színésznő, aki a napokban Colombina-díjat kapott a legjobb női alakításért. A műsorban többek között lányával való kapcsolatáról beszélt. Elismerte, hogy furcsa viszonyuk van.

Nehéz egy színésznő gyerekének lenni, aki ráadásul akar is valamit csinálni az életben, egy hasonló pályán, szóval ez egy nehéz ügy 

– jelentette ki Hernádi, hozzátéve, hogy nagyrészt egyedül kellett felnevelnie a lányát. 

A színésznő arra is kitért, utólag megbánta, hogy lányát benevezte az X-Faktorba, de ezenkívül van még valami, ami miatt lelkiismeret-furdalással küzd:

Van egy olyan, amit nem tudok megbánni, de így sikerült. Az, hogy én egyedül vállaltam őt, az az én döntésem. Ettől nekem van lelkiismeret-furdalásom, de nem tudtam volna soha másképp dönteni, így vagyok összerakva

– tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy a lányával kapcsolatban miben a legbüszkébb magára, Hernádi Judit azt mondta, hogy a lányával és magával is rettentő kritikus, de „azt látni, amikor fellép az Arénában vagy a Budapest Parkban nagyszínpadokon, ott van a kivetítőn, az emberek tudják a szövegét”, ezt „ájultan nézi”.