Új vállalkozást indítottak Gesztesi Károly fiai

2023.09.19. 13:01
Családi vállalkozásba kezdtek Gesztesi Károly fiai. A hajdani színművész legidősebb fia, Gesztesi Máté és harmadik gyermeke, Gesztesi Dávid közösen nyitották meg fodrászüzletüket, a Gesztesi Hair Stúdiót Budapest belvárosában.

„Nekem korábban már volt egy borbélyüzletem, ez gyakorlatilag annak az újragondolása. Nincs fodrászvégzettségem, de tinédzserkorom óta fontos számomra a hajam ápoltsága, éppen ezért nagyon gyakran jártam szalonba. Idővel pedig arra gondoltam, mi lenne, ha lenne egy saját üzletem” – mondta Gesztesi Dávid. 

A testvérek a szalonnal édesapjuknak is szeretnének emléket állítani.

Édesapánk nagyon szerette maga körül az embereket. A barátainak és a családtagjainak éjjel-nappal bejárása volt a házába, mindig szívesen látott mindenkit. Volt, hogy éjszaka is pezsgett nála az élet, és akiket szeretett, azokkal valóban törődött

– fogalmazott Gesztesi Máté, aki elárulta, hogy mindkettőjüket jó érzéssel töltik el ezek az emlékek, mert rájöttek, mi a legfontosabb örökség, amit édesapjuk rájuk hagyott. Ez pedig a törődés a környezetükben élőkkel.

Hozzátette, testvérével jól tudnak együtt dolgozni, nincs köztük feszültség. 

Dáviddal jól tudunk együttműködni. A megnyitás előtti utolsó napokban persze feszültebbek voltunk a megszokottnál, de összeveszni ilyenkor sem szoktunk, jól kiegészítjük egymást. A célunk pedig az, hogy idővel terjeszkedjünk, szeretnénk kávézót, gyereksarkot, nagyobb közösségi teret kialakítani a fodrászüzletből. Aki hozzánk bejön, nem csak hajvágást kap, leülhet egy kávéra, új embereket ismerhet meg, olvasgathatja a könyvespolcon lévő könyveket, de ha talál hozzá partnert, akár sakkozhat is

– mondta Blikknek Máté. A testvérek úgy nyilatkoztak, a Gesztesi család mindig is összetartó volt, ezen pedig apjuk halála sem változtatott, hiszen a szeretet előtte és utána is megvolt bennük egymás iránt.