Azzal vádolják Chert, hogy elraboltatta a saját fiát

2023.09.29. 10:48
Az énekesnő, Cher elraboltathatta saját fiát, Elijah Blue Allmant egy szállodából. Allman feleségével tartózkodott a hotelben, ahol házassági évfordulójukat ünnepelték, amikor ismeretlen férfiak rájuk rontottak. Egyikük elmondta, Cher bízta meg őket az emberrablással.

Elijah Blue Allman felesége, Marieangela King közölte: négy férfi rabolta el férjét egy New York-i szállodai szobából, ahol ketten szálltak meg 2022 novemberében.

A BBC szerint a házastársak 2021-ben beadták a válókeresetet, azonban úgy döntöttek, még egyszer, utoljára megpróbálják megmenteni a házasságukat, ezért elvonulnak kettesben pár hétre egy hotelbe.

Miután 12 napot együtt töltöttünk New Yorkban 2022. november 30-án, a házassági évfordulónk éjszakáján négy ember jött be a szállodai szobánkba, és elvitték [Allmant] 

– mondta Marieangela King a bírósági nyilatkozat szerint.

A négy férfi egyike azt mondta nekem, hogy [Allman] anyja bérelte fel őket

– tette hozzá a nő.

A bírósági dokumentumokból az is kiderül, hogy Elijah Blue Allmant korábban egy egészségügyi intézményben kezelték. Az iratokból nem derül ki, hogy pontosan milyen betegséggel kezelték, azonban az köztudott, hogy Allman 11 éves kora óta küzdött kábítószer-függőségével.