Mick Jagger eladományozná gyermekei örökségét

2023.09.30. 08:05
A Rolling Stones együttes frontembere, Mick Jagger felvetette az ötletet, hogy inkább eladományozná azt a pénzösszeget, amelyet eredetileg a gyermekeire hagyott volna. Az 500 millió dolláros összegről azt mondta, nem érzi, hogy gyermekeinek szüksége lenne rá. A gyermekek álláspontja nem tisztázott a kérdésben.

A Rolling Stones együttes köztudottan milliókat kaszált aktív éveikben, amikor még turnékra is járt. Az együttes frontemberének szegezték a kérdést, hogy eladná-e 1971 utáni zenei katalógusaikat még több pénz reményében, de ő egyértelmű nemmel felelt. Hozzátette,

a gyerekeimnek nincs szüksége a pénzemre ahhoz, hogy jól éljenek. Azt sem tartom kizártnak, hogy egy nap inkább eladományozom a vagyonomat.

Jaggernek nyolc gyermeke van, hat és ötvenkét év között: Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia May, Lucas, Gabriel és Deveraux – írja a CNN.

A 80 éves zenész elmondta, még mindig tud pénzt csinálni, ha akar, ugyanis épp mostanában készülnek egy új lemez piacra dobásával – 18 év kihagyás után. Jagger azt is elárulta, nem kedveli a zeneipar üzleti részét, „de sajnos ez is nélkülözhetetlen része a sikernek”.