Angelina Jolie Budapestre költözik

2023.10.05. 06:12
A Maria Callas életéről szóló film forgatása végett költözik a magyar fővárosba az Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színésznő, Angelina Jolie. Az utóbbi években ugyan szinte csak Brad Pitt-től való válása miatt írt róla a sajtó, ma már újra csak rajta van a fókusz.

Angelina Jolie legutóbb 2010-ben járt Magyarországon, amikor első filmjét, A vér és méz címűt rendezte. 13 év után ismét visszatér, hogy a világhírű operaénekesről, Maria Callasról forgasson filmet. Mivel a világ legszebb operája található Budapesten, ezért a helyszín tökéletes arra, hogy feldolgozza az énekesnő színpadi sikereit. 

A film fő témája az énekesnő utolsó néhány évének feldolgozása lesz, amikor Callas már Párizsban élt és visszavonult a reflektorfényből. A Blikk információi szerint az Operaházban feltehetően felvesznek még az énekesnő aktív éveiről szóló jeleneteket, ugyanis

15 olyan nap is van az elkövetkező néhány hónap programtárában, ahol indokolatlanul nincs előadás. 

A lap úgy tudja, Jolie csak legkisebb gyermekeivel érkezik a magyar fővárosba, a 17 éves Shilohval és a 15 éves ikreivel: Vivienne-nel és Knoxszal. A jelek szerint ismét egy csendes magánházban szeretne élni az itt töltött hónapokban, így is óvva saját és gyermekei magánéletét.