David Beckham: „Őszintén nem tudom, hogyan éltük ezt túl”

2023.10.05. 09:14
Szerdán debütált a Netflix legújabb sorozata, a Beckham, amely David és Victoria Beckham történetét dolgozza fel. A sorozat fókuszában nemcsak a pár virágzó házasságáról van szó, hanem David karrierútjáról és az ezzel járó párkapcsolati problémáikról is.

David és Victoria Beckham immár 24 éve alkotnak egy párt és ez idő alatt négy gyermekük született: Brooklyn (24), Romeo (21), Cruz (18) és Harper (12). 1997-ben találkoztak először egy futballmeccsen, majd 1999-ben már össze is házasodtak. Szerelmük amilyen hamar kialakult, olyan viharos is lett az évek alatt, amiről részletesen be is számolnak legújabb Netflix-sorozatukban, a Beckhamben.

David Beckham volt profi focista karrierje 2003-ban kezdett igazán felfelé ívelni, amiről szintén szó esik a sorozatban, de ami ennél is jobban foglalkoztatja a pár rajongóit, az az ezzel párhuzamosan zajló párkapcsolati probléma volt. Ekkoriban ugyanis az atléta a Real Madrid csapatát erősítette, így értelemszerűen Spanyolországba költöztek. 

Azok voltak életem legnehezebb évei

– fogalmazott Victoria Beckham és hozzátette, emlékei szerint ekkor volt a legelkeseredettebb is az életében. Elmondása szerint ez azért volt, mert a spanyol bulvármédia teljesen a pár ellen uszította a nyilvánosságot és nem kellett sok idő ahhoz sem, hogy a pár is egymás ellen forduljon hatásukra. 

A felhajtást egy hűtlenségi pletyka indította el, miszerint David Beckham két nővel is félrelépett.

„Őszintén nem tudom, hogyan éltük ezt túl” – mondta könnyek között a volt sportoló. Elmondása szerint akkoriban sokan azt hitték, hogy a látszat miatt maradtak együtt, de ez távol áll az igazságtól. A pár belátta, hogy egy házasságnak vannak mélypontjai és nekik ez az időszak volt az első. 

Eső utáni szivárvány

A nehézségeken túllendülve a pár négy gyermeket nevelt fel az évek alatt, David Beckham egy rendkívül sikeres karriert tudhat maga mögött, a Spice Girls egykori énekesnője pedig elindíthatta saját márkáját is. 

2017-ben újra összeházasodtak, tavaly pedig már 24. házassági évfordulójukat ünnepelhették.