Veszélybe került az Ázsia Expressz sztárja

2023.10.12. 07:10
Kafi Rea Milla szomáliai származású manöken az Ázsia Expressz – Fedezd fel Amerikát! forgatásán olyan helyzetbe került, hogy a biztonsági szolgálatának kellett kimenekíteni.

Az Ázsia Expressz szereplői közül néhányan veszélyes szituációba keveredtek Mexikóban, ahonnan végül a kalandreality biztonsági szolgálatának kellett kimenekíteni őket – írja a Blikk.

Kafi Rea Milla bevallotta, hogy először nem is vették észre, hogy veszélyben lehetnek. Néhány helyi gyerekkel játszottak az utcán, amikor arra lettek figyelmesek, hogy elkezdtek körülöttük gyűlni „mérges tekintetű férfiak”.

Üvöltözni kezdtek, hogy menjünk innen oda, ahonnan jöttünk. Szidalmaztak, fenyegettek, kaptunk rasszista megjegyzéseket is

– árulta el a modell. Azt is gondolta, hogy futniuk kell majd, de végül a biztonsági szolgálat munkatársai közbeléptek, és segítettek nekik kijutni onnan.

A TV2 is reagált a történtekre. Azt nyilatkozták, hogy a szereplők épsége és biztonsága a legfontosabb, így azonnal leállították a forgatást a történtek miatt.

Az Ázsia Expressz stábja ezúttal is külön, a helyi sajátosságokat ismerő biztonsági csapattal dolgozott, így az ijedtségen túl semmi baj nem történt.

Kafi Rea Milla számára azonban ez sokkal többről szólt, mint egy kis ijedtség. A modell 14 éves korában menekült el Szomáliából, miután az apja eladta egy idősebb férfinak.

Sajnos a menekülésem során történt olyan, hogy megtámadott egy férfi, s csak annak köszönhetem, hogy nem történt komolyabb baj, hogy a velem menekülők közbeléptek

– mondta a modell.