Egy vidéki milliárdos mellett találhatott rá újra a boldogság Demcsák Zsuzsára

2023.10.24. 07:17
Néhány hónapja vált külön második férjétől Demcsák Zsuzsa, nyár végén azonban találkozott egy férfival, aki teljesen levette a lábáról és újból gyűrű kerülhetett a műsorvezető ujjára. A hírek szerint egy vidéki milliárdos a szerencsés férfi, akinek kilétét továbbra sem szeretné felfedni a Farm VIP háziasszonya.

Legközelebbi barátait is meglepte a hír, miszerint Demcsák Zsuzsát ismét eljegyezték. Mivel a műsorvezető – tanulva korábbi kapcsolataiból – nem kívánja felfedni új kedvese kilétét, ezért csak annyit tudunk a férfiról, hogy egy vidéki üzletember, akivel valószínűleg a közös munka hozhatta össze. 

Demcsák Zsuzsa nem akart nyilatkozni magánéletéről, egy ismerőse azonban elárult néhány részletet a műsorvezető legújabb kapcsolatáról. Elmondta, nagyon rövid idő alatt fordult komolyra a pár kapcsolata és valószínűleg egy spanyolországi rövid nyaraláson kérhette meg Demcsák kezét a titokzatos milliárdos. 

Ki van virulva, ám – tanulva a múlt hibáiból – most azt tervezi, hogy sem megmutatni nem mutatja meg a párját, sem beszélni nem fog róla soha. Ő és a férfi is jobbnak látják, ha a kiléte titok marad

– fogalmazott ismerőse a Blikknek.