Töretlen Azahriah sikere, európai turnéjára is minden jegy elkelt

2023.11.01. 21:45
Hamarosan indul Azahriah első európai turnéja, az előadó minden helyszínen telt ház előtt lép majd fel. A fiatal énekes két hét alatt tíz koncertet ad.

„Az összes időpontra elkeltek a jegyek!” – írta közösségi oldalán Azahriah, aki novemberben Franciaországban, Ausztriában, Lengyelországban, Csehországban, valamint Németországban és Angliában is telt ház előtt lép fel, utóbbi két országban ráadásul több helyszínen is színpadra áll.

A 21 éves énekes Bécsben kezdi turnéját csütörtökön, majd egymás után lép fel a különböző európai nagyvárosokban. A turné utolsó állomása München lesz, ahol a fiatal előadót november 15-én láthatja a közönség.

Azahriah karrierje szárnyal, jövőre háromszor tölti meg a Puskás Arénát. Hivatalosan október 10-én indult meg a jegyértékesítés Azahriah jövő májusi koncertjére a Puskás Arénában, de olyan nagy volt az érdeklődés, hogy meghirdettek egy második fellépést is 2024. május 26-ára. Viszont ez még mindig nem volt elég a rajongóknak, így bejelentettek egy harmadik időpontot is, de mint kiderült, már ide sem lehet több jegyet venni.

Azahriah napjaink egyik legnépszerűbb magyar előadója, a YouTube-megtekintései hamarosan átlépik a 325 milliót, a Spotifyon pedig havonta mintegy 25 milliószor játsszák le a számait. Az énekes tavaly a Sziget Nagyszínpadán lépett fel, idén pedig telt házas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában.

Pályafutását még Paul Street néven, youtuberként kezdte, énekesként és dalszerzőként 2021-ben lépett először színpadra. Abban az évben nyert az MTV EMA helyi előadó kategóriájában, és a OneRepublic előzenekaraként színpadra állhatott a Hősök terén. 

Azahriah azegyik legfelkapottabb magyar előadóvá vált, júniusban a Stadiumx producerduóval, a Grammy-díjas Sam Martin énekessel jelentetett meg közös dalt és klipet Heaven címmel, önálló albumot legutóbb Memento címmel adott ki.